28. april blir det Cirrus 21

Siste helg i april inviterer Cirrus til Cirrus 21! Denne aktiviteten skal være morsom og enkel: I løpet av 3 omganger skal man forsøke å fly tilsammen 21 minutter. Bonus blir også gitt for god landing!

I år vil vi forsøke å fornye Cirrus 21. I utgangspunktet er alt av seilfly tillatt, med eller uten motor. RES-modeller*), styropormodeller, balsamodeller og kunstoffmodeller er tillatt.
Vi arrangerer to klasser:

  1. Mindre modeller for linestart som bruker klubb-strikk, d.e. 30 m strikk + 100 m line (som ligger klart til bruk i klubben), og el-fly med motortid som tilnærmet skal tilsvare høyden for strikkstart. Stevnelederen bestemmer motortid avhengig av forholdene.
  2. Større el-/seilfly med tilnærmet samme opplegg som ovenfor, men med vinsjstart for seilfly (med kortere linelengde enn for konkurranser), alternativt forutbestemt motortid for el-fly. Også her bestemmer stevnelederen motortid avhengig av forholdene.

Flytiden starter når modellen slippes. Din tidtaker skal telle ned motortiden for el-fly. Ny motorstart er ikke tillatt for å oppnå poeng.

Du velger selv når du vil fly. Du kan delta med flere modeller, men de 3 omgangene som summeres må være med samme modell.

Briefing kl. 1100. Med godt humør og godt vær antar vi at alle har gjennomført til kl. 1500.

Ytterligere regler går vi gjennom på briefingen, men kan gjerne leses her:  Cirrus_21R1 
OBS! Høydemåler (Altis skal ikke benyttes!)

Dette skal være en uhøytidelig og morsom flyaktivitet. Alle som tidligere har deltatt i Cirrus 21 har foreslått at dette bør arrangeres oftere!

Vi setter pris på om du kan sende påmelding til klasse 1. eller 2. så snart som mulig på klubbens hjemmeside, www.cirrus-rcfk.no .

Vel møtt!

*) Rudder, Elevator, Spoiler

Spørsmål? Ta kontakt på kjell.bentzen@vikenfiber.no, eller med Kjell på mob 481 97 882.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *