NC F3J 9. juni 2024

Søndag morgen ble vinsjer rigget i godt humør av 6 glade herrer i sol og pent vær. Alt lå til rette for en fin dag på feltet – i alle fall frem til yr.no meldte regn i ca 16 tiden.

Været var pent i starten – men føret var litt humpete. Selv om det var både sol og skyer og til tider god luft, var det ingen som klarte å fylle tiden de første rundene. Men egentlig ingen dramatikk – det bare var vanskelig.

Etter en god lunch var det på igjen. Nå stod solen rett i sør, skyene var borte og det hadde begynt å blåse litt mer. Det humpet noe helt aldeles – og undertegnede lærte hva som gjelder når det blåser godt: Enda mer ballast.

Men sol i øynene og mye vind fra sør er ingen god kombo i en vinsj-zoom. Min lagkompis utbryter fortvilet «jeg ser ikke flyet» – da er det godt å kunne gi enkel beskjed: «Slipp stikka!!!!! flyet flyr bare godt – så ikke gjør noe!». Dessverre gikk et annet fly i bakken etter å ha forsvunnet i solen. Etter litt rådslaging, ble det besluttet å ta en lite pause i konkuransen for å se om vinden løyet noe. Etter litt trivelig prat i solkroken, ble det avgjort at konkurransen var over. Resultatservice ble gjennomført uten finaler – og landslaget gikk ut for å trene litt mens resten ryddet inn utstyret.

I mens utstyret ble ryddet bort, ble solen borte bak noen temmelig aggresive skyer. I det døra i hytta ble låst og vi satt oss i bilene og kjørte hjemover – åpnet himmelen seg og alle skyene datt ned.

Det var litt ekstra å rydde i dag – da dagen også ble brukt til å teste litt utstyr til kommende VM F3J på Starmoen i sommer 🙂

Takk for en flott og interessant dag!

Mvh.
Arild

Resultater-20240609_nc_f3j
Resultater 20240609 nc f3j

Skribent: Arild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *